کانوایر بارگیری مصالح ساختمانی
کانوایر بارگیری مصالح ساختمانی
در محل زندگی همه ما حداقل یک پروژه ساختمانی در حال ساخت و ساز می باشد که نسبت به نوع پروژه، تعداد طبقات نیز متفاوت می باشد.
زمانی که طبقات در حال ساخت هستند ، برای پیشبرد پروژه نیاز است که مصالح به طبقات بالاتر منتقل شود و جا به جایی این مصالح با توجه به وزن بالایی که دارند ، توسط کارگران عملا غیر ممکن و دور از انتظار است . شاید در ذهنتان سوالی پیش بیاید که دلیل این قاطعیت ما در غیر عملی بودن این کار در چیست؟

جواب واضح است ، زمانیکه کارگران این مصالح را جا به جا می کنند ، علاوه بر هزینه ی بالایی که نیاز است ، از نظر زمانی نیز مقرون بصرفه نیست و زمان زیادی صرف این کار می شود که نتیجه آن می شود خستگی نیروی انسانی و کاهش کیفیت اصلی کار که ادامه دادن پروژه ساخت و ساز است. در چنین مواردی است که لزوم استفاده از بالابرها در این کاربردها احساس می شود.
دستگاه بالابر چیست
این دستگاه ها درواقع سیستم های نسبتا ساده ای هستند که از یک شاسی ، الکتروموتور و گیربکس و تسمه نقاله و رولیک و… تشکیل می شود. در ظاهر شاید بسیار ساده بیاید ولی ساخت و طراحی این سیستم ها از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. نوع این سیستم ها با توجه به نیاز هر پروژه ای قابل طراحی و ساخت می باشد ، اما در مجموع کار ثابتی را انجام می دهند و وظیفه ی بارگیری و تخلیه مصالح ساختمانی را برعهده دارند و به دلیل ثابت بودن کارایی این سیستم ها ، از یک عنوان ثابت کانوایر بارگیری مصالح ساختمانی استفاده می شود که معمولا از لحاظ مشخصات فنی نیز دارای مشترکاتی می باشند که ممکن است تنها در طول آن ها تفاوت هایی باشد. کاربردی ترین نوع نوار نقاله های بارگیری مصالح ، طول 4 متر در عرض 60 سانتی متر.