نوار نقاله چیست؟ | قیمت نوار نقاله

نوار نقاله چیست؟ | قیمت نوار نقاله

نوار نقاله

دستگاه نوار نقاله به معنای لغوی آن به مفهوم دستگاهی با توانایی حمل بار و مواد گوناگون بصورت مداربسته ،بر روی زمین و یا ارتفاع میباشد.نوار نقاله عموما با نام های تسمه نقاله و کانوایر نیز شناخته میشود.با پیشرفت تکنولوژی و نیاز انسان به تسریع و سهولت در امور صنعتی و کارگاهی،نوار نقاله ها بصورت گسترده پیشرفت وسیعی کرده اند.
و این دستگاه با عنوان ها و کاربرد های مختلف، طراحی،تولید و به بازار صنعت عرضه میشود.
نوار نقاله چیست ؟برای مشاهده و دریافت قیمت نوار نقاله میتوانید با کارشناسان امید عمران سهند تماس حاصل بفرمایید.در توضیحات تکمیلی این تکنولوژی،به اجزای تشکیل دهنده و نحوه قرار گیری آنها میپردازیم.

اجزای تشکیل دهنده نوار نقاله

مهم ترین اجزای تشکیل دهنده ی نوار نقاله که در ساختار کلی آن مطرح میباشد،رولیک،درام،الکتروگیربکس،شاسی فلزی،لاستیک،غلتک،الکتروموتور،دنده و زنجیر و پولی میباشد.این ابزار ها در کنار یکدیگر دستگاهی با توانایی انتقال و حمل را تشکیل میدهند،که در صنعت قلب تپنده ی حمل و نقل میباشد.نوار نقاله چیست؟برای استعلام قیمت نوار نقاله،مشاوره رایگان و ثبت سفارش با متخصصین امید عمران سهند در ارتباط باشید.
این دستگاه بصورت کلی که از نام آن نیز مشخص میباشد، از یک المان اصلی به نام تسمه تکمیل میگردد که خروجی کار را بر دوش خود میکشد و نقش مجری را ایفا میکند.نوار نقاله چیست؟ | قیمت نوار نقاله

نوار نقاله مدولار2
اجزای نوار نقاله

تسمه نقاله

برگ برنده ی کانوایر ها،این وسیله دارای یک یا چند لایه است و برای تامین قدرت تحمل و مقاومت برای حمل و نقل از جنس های مختلفی نسبت به کاربردشان تولید میشوند.این تسمه ها معمولا از جنس لاستیک،پلاستیک، پی وی سی (PVC)، تفلون، پی یو،توری فلزی ساخته میشوند.

تسمه نقاله لاستیکی

تسمه نقاله لاستیکی یکی از پر کاربرد ترین نوع تسمه نقاله در کانوایر ها میباشد. این تسمه نقاله ها از لاستیک ومنجید (تار و پود ) تولید میشوند، که تار و پود در بین دو لایه از لاستیک بافته میشود که از کش یافتن تسمه لاستیکی جلوگیری میکند و باعث مقاومت تسمه نقاله لاستیکی میشود. با توجه به کاربرد تسمه ها برای حمل مواد مختلف تسمه لاستیکی در دو نو ع ساده و آجدار تولید میشود،که از نوع آجدار در بارگیری هایی که وزن و زاویه زیادی وجود دارد استفاده میکننداین تسمه ها معمولا در ضخامت 10 میلی متر میباشند، و برای کانوایر های حمل بار مورد استفاده قرار میگیرند. برای حمل بار های سنگین تر، میتوانید بصورت سفارشی از شرکت امید عمران سهند تسمه نقاله های لاستیکی با ضخامت های بالاتر را سفارش دهید.

تسمه نقاله های پلاستیکی (Modular)

تسمه نقاله پلاستیکی که با نام مدولار نیز شناخت میشود از جنس پلاستیک PP ساخته میشود. این نوع تسمه در گام های یک اینچ و دو اینچ تولید میشوند،که با توجه به کاربرد تسمه انتخاب میشود.از مدولار در حمل صنایع بهداشتی ،غذایی،دارویی،شستوشویی سبزیجات و میوه جات و …استفاده میکنند. مدولار ها به علت ساخت منحصر به فرد پلاستیکی و بند بند بودن، ویژگی های قابل اهمیتی دارند که آنها را متمایز میکند.
مدولار ها برخلاف تسمه های لاستیکی علاوه بر شستوشوی بدون دردسر، هزینه های تعمیر و نگهداری بسیار پایینی دارند،در صورتی که قسمتی از این تسمه آسیب ببیند دیگر نیازی به تعویض تمام تسمه نمیباشد،کافیست قسمت آسیب دیده را تعویض کنید.

انواع تسمه نقاله مدولار

تسمه های پلاستیکی در دو نوع ثابت و اسپیرال (قابلیت چرخش) تولید میشوند.که مدولار ثابت در یک جهت ثابت حرکت میکند و مدولار اسپیرال قابلیت چرخشی دارد و میتواند در هر جهتی که هنگام ساخت نوار نقاله تعبیه شده است بچرخد.از تسمه نقاله های اسپیرال در خط تولید هایی که نیاز به حمل محصول به جهات مختلف دارد،مانند کارخانه کیک سازی و… استفاده میکنند. تسمه نقاله مدولار در یک مدل آنتی اسیدی نیز تولید میشود،که برای مصارف خاصی که با اسید یا مواد آسیب زننده،ارتباط مستقیم دارند، استفاده میکنند.

شاید برایتان جای سوال باشد،PP چیست؟

پلی ‌پروپیلن ( PP)

پلی ‌پروپیلن پر مصرف ترین پلاستیک دنیای صنعت میباشد.
این مواد اولیه برای اولین بار در دهه 1950 در نسبت آزمایشگاهی تولید شد.
فرمول شیمیایی این ماده (C3H6)n میباشد.
پلیمریزاسیون پلی پروپلین در شرایط نسبتا عادی دما و فشار و با حضور کاتلیست زیگلر _ناتا انجام میشود.

پلی پروپلین

علت حضور کاتالیست زیگر-ناتا چیست؟

کاتالیست زیگر _ ناتا پلیمری بصورت ایزوتاکتیک را تشکیل میدهد که توانایی تبلور تا 90 درصد را دارد.

مقاومت پلی پروپلین

در برابر رطوبت، روغن ها و حلال های معمولی مقاوم میباشد و در دمای 170 درجه به نقطه ی ذوب میرسد.

خصوصیات PP

  • سخت و مقاوم
  • غیر سمی و بی بو
  • در ضخامت کم در برابر خم شدن مقاوم است
  • سبک و کم وزن
  • دارای جلای سطحی
پلی پروپلین

کاربرد های پلی پروبلین

  • تسمه نقاله

در تولید تسمه نقاله ها از PP به عنوان مواد اولیه با مکانیزم مخصوصی استفاده میکنند که باعث کیفیت و مقاومت بالای آن میشود.

  • قالب گیری تزریقی

در تولید وسیله های الکتریکی و الکترونیکی ،اسباب بازی،چمدان،وسایل خانگی،سرپوش و کلاهک و صنایع بسته بندی صنعت اتومبیل از این ماده پرکاربرد استفاده میکنند.

  • نساجی و الیاف

برای تولید الیاف بکار رفته در پشت فرش و زیلو ،به عنوان جایگزین در الیاف سیزال و کنف در موکت و نخ های گونی مورد استفاده قرار میگیرد.

  • لوله و پایپ

انواع لوله های فاضلاب و اگو و انواع سیم و کابل از ماده ی پلی پروپلین تولید میشوند.

  • فیلم، ورق ، شیت،اجزاء خودرو

در صنایع بسته بندی شیرینی و شکلات ،سیگار،فیلم های گرافیک و چاپ،شیت های بسته بندی مواد غذایی که با حرارت شکل میگیرند از این ماده کاربردی استفاده میکنند.

  • قالب شیشه های پلاستیکی

در صنعت قالب بندی،پلی پروپلین در سال های اخیر رشد وسیعی داشته است.
جهت کاربرد های صنعتی و ساختمانی،بسته بندی غذایی و تجهیزات ازمایشگاهی و پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد.

مزیت های پلی پروپیلن در مقایسه با سایر پلیمرها چیست؟

  • دسترسی آسان و قیمت پایین تر
  • انعطاف پذیری بالا
  • وزن سبک و کیفیت بالا
  • مقاومت وسیع در طیف نیاز های مختلف
  • جایگزینی با پلیمر هایی مانند پلی اتیلن و پلی استایرن

پلی پروپلین ها در انواع مختلف میباشند، که پر کاربرد ترین آنها هموپلیمر ها و کوپلیمر ها میباشند که در این مقاله به علت دور نشدن از مطلب اصلی دیگر به توضیحات تکمیلی آنها نمیپردازیم.

رولیک ها در نوار نقاله

رولیک یا همان غلطک ها وظیفه ی به حرکت در آوردن یا چرخش تسمه نقاله را دارند.رولیک ها انواع مختلفی دارند که در ادامه تعدادی از پرکاربردترین آنها را تحلیل خواهیم کرد.

انواع رولیک

رولیک پرسی

پر کاربرد ترین نوع رولیک،رولیک پرسی میباشد.این رولیک ها زیر تسمه نقاله قرار میگیرند و برای حرکت کردن تسمه نقاله کمک میکنند.در واقع رولیک های پرسی تکیه گاهی برای تسمه نقاله میباشد که تسمه نقاله روی آنها حرکت میکند و در تامین گشتاور مورد نیاز به الکتروموتور کمک میکند .
رولیک های پرسی در سه قطر 6، 7 ، 9 که طول آنها از 20 تا 120 سانتی متر متغییر میباشد. که با توجه به طول و عرض،تسمه نقاله و میزان تحمل آن انتخاب میشود.

رولیک تعویضی یا جوشی

در رولیک های پرسی به علت پرس کردن لوله اتصال به رولیک ،هنگاه خراب شدن بلبرینگ ها ،رولیک کاملا بلااستفاده میشود و باید کل رولیک را عوض کنیم.اما در رولیک های تعویضی با توجه به مکانیزم ساخت آن،که لوله اتصال به رولیک جوش میخورد، و هنگام خراب شدن بلبرینگ ها میتوانیم توسط هوا گاز یا هر ابزار دیگری ،در پوش اتصال را جدا کنیم و بلبرینگ ها را تعویض کنیم.این نوع رولیک عمر بیشتری نسبت به رولیک های پرسی دارند و هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش میدهند.لازم به ذکر میباشد رولیک تعویضی نیز همان کاربرد رولیک پرسی را دارد.

رولیک تفلونی یا پلی اورتان

این نوع رولیک ها به علت متریال های مخصوص که در ساخت آن بکار میرود، صرفا در حمل مواد غذایی استفاده میشود.چرا که با مواد غذایی سازگار میباشند و واکنش شیمیایی نمیدهند و طول عمر مفید بالاتری دارند.

رولیک نوار نقاله
نوار نقاله رولیک تفلونی

رولیک ضربه گیر

رولیک های ضربه گیر که از نام آنها مشخص میباشد.به عنوان ضربه گیر ایفای نقش میکنند. در قسمتی از نوار نقاله که مواد یا محصول با پرتاپ وارد خط حمل میشوند فشار و وزن زیادی به نوار تسمه نقاله وارد میکنند ،که موجب آسیب به این سیستم میشود،رولیک های ضربه گیر فشار وارد شده را به حداقل میرسانند تا سیستم کانوایر آسیب نبیند.در ساخت رولیک های ضربه گیر از حلقه ها یا روکش های لاستیکی استفاده میکنند که بسیار مقاوم میباشد.

رولیک راهنما

این نوع رولیک در واقع وظیفه ی راهنمایی تسمه نقاله در مسیر حرکت درست را دارد.رولیک راهنما به بدنه ی کانوایر متصل میشود و از حرکت کردن تسمه نقاله در عرض کانوایر جلوگیری میکند تا در یک مسیر درست و ثابت حرکت کند تا تسمه نقاله با منحرف شدن و ساییده شدن در مسیر حرکت به بدنه و یا اجزای موتور آسیب نبیند.عموما این نوع رولیک در طول های بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.رولیک راهنما با توجه به نوع تسمه نقاله و تشخیص متخصص فنی میتواند در فاصله های متفاوت نصب شود.

نوار نقاله رولیک راهنما
نوار نقاله رولیک راهنما 2

رولیک رفت و برگشت

غلتک های رفت و برگشت همان رولیک های استفاده شده در کانوایر میباشند،که به رولیک های استفاده شده در قسمت بالای کانوایر رولیک رفت و به رولیک های استفاده شده در قسمت پایین ، رولیک برگشت میگویند.رولیک های رفت تسمه را برای حالت برگشت آماده میکنند و رولیک های برگشت تسمه نقاله را برای بارگیری مجدد و دامه روند آماده میکنند.رولیک های برگشت معمولا در سایز های بزرگتر نسبت به رولیک های رفتن میباشند و علت آن نیز عدم قرار گیری مواد یا محصول روی تسمه میباشد.

نوار نقاله رولیک رفت

رولیک درام یا توپی

غلتک توپی نوعی رولیک با قطر بزرگ میباشد.که در ابتدا و انتهای نوار نقاله ها قرار میگیرند و وظیفه انتقال گشتاور از الکتروموتور به تسمه نقاله را دارد.دارم توسط یک شفت به گیربکس متصل میشود و گشتاور تولید شده را به تسمه نقاله منتقل میکند.درامی که به انتهای نوارنقاله وصل میشود ثابت میباشد و صرفا جهت توازن تسمه نقاله از آن استفاده میشود.

شاسی یا بدنه ی نوار نقاله

شاسی یا بدنه ی نوار نقاله،حیاتی ترین جز آن میباشد. بطوری که تمامی اجزا بر روی آن نصب و متصل میشوند.در ساخت بدنه ی شاسی عموما از لوله های آهنی استفاده میکنند. شرکت امید عمران سهند برای جلب رضایت مشتریان خود و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی در ساخت شاسی نوار نقاله هاز پروفیل 40*40 استفاده میکند. پروفیل ها به علت داشتن سطح مقطع بیشتر قابلیت جوش خوردن مقاومی دارند که باعث استحکام سازه میشود اما لوله ها بخاطر استوانه ای بودن مقوامت کمتری دارند و احتمال خمیدگی و شکستن آنها بیشتر است.
عموما جنس بدنه های شاسی از آهن ST37 میباشد و در مواردی که لازم باشد ، برای سختی بیشتر آهن ، از آهن ST52 استفاده میکنند.
در صورتی که نوار نقاله برای مواد غذایی و یا مواد اسیدی باشد، بدنه ی نوار نقاله را از استیل 304 درست میکنند.
مواقعی مواد یا محصول وزن بالایی داشته باشد و یا خورندگی اسیدی بیشتری داشته باشد ، از استیل 316 استفاده میکنند.
همانطور که پیشتر گفتیم ،در نوار نقاله عموما برای حرکت تسمه از رولیک هایی که به شاسی متصل میشوند، استفاده میکنند،اما گاهی وقتا نسبت به نوع مواد و نوع تسمه و نیاز کاربر از ورق آهنی بهره میبرند که دو طرف ابتدایی و انتهایی آنها درام متصل میباشد.

گیربکس

گیربکس ها در صنعت بسیار کاربردی میباشند.یک گیربکس در نوار نقاله وظیفه ی کنترل سرعت موتور را دارد،برای تنظیم سرعت حرکت تسمه نقاله بر اساس نیاز کاربر توسط گیربکس های مختلف کنترل میشود و تغییر نسبت سرعت حرکت را بر عهده دارد.الکتروموتور ها که با توان های مشخص و دور چرخش های مشخصی تولید میشوند،مستقیما برای حرکت تسمه نقاله مناسب نمیباشند ،لذا که سرعت بالایی دارند و باید توسط یک المان کنترل شوند. در جایگاهی که نیاز به کنترل دستی سرعت حرکت تسمه نقاله میباشد ، از یک اینورتر که یک جعبه برق دارد استفاده میکنند.
شما میتوانید برای خرید انواع گیربکس،با نسبت های مختلف با کیفیت بسیار بالا و گارانتی شرکتی به فروشگاه صنعتگری مراجعه بفرمایید.

الکتروموتور

رابطه ی گرم صنعت و الکتروموتور ها؛ امروزه در صنعت های مختلف الکتروموتور ها نقش بسیار پررنگی را ایفا میکنند، در تمامی ماشین هایی که نیاز به گشتاور دارند،الکتروموتورها به عنوان تامین کننده نیرو در رده اول قرار دارند. به ععبارتی نیروی الکتروکی را به نیروی مکانیکی تبدیل میکنند. موتور ها در توان ها و المان های مختلفی بر اساس نیاز کاربر تولید میشوند که در نوار نقاله نیز نسبت به طول تسمه نقاله و مواد حمل با آن این المان ها متغییر میباشند.
الکتروموتور،قلب تپنده ی نوار نقاله؛ با توجه به اینکه موتور یک ماشین حیاطی ترین جزو آن بشمار میرود.
برای انتخاب تامین کننده گشتاور دستگاه بصوورت تخصصی باید ویژگی ها و نیاز های یک ماشین بررسی و بر اساس آنها انتخاب شود. در مجموعه امید عمران سهند متخصصین و مهندسین مجرب و با تجربه انتخاب این قلب تپنده را با دقت بسیار بالایی انجام میدهند.

سفت کن نوار نقاله

تسمه نقاله در طول عملکرد ممکن است دچار شلی یا سفتی بشود،و کاربر نمیتواند هر بار برای حل کردن این مشکل دستگاه را دمونتاژ و مونتاژ کند. سفت کن نوار نقاله ابزاری شبیه به یک پیچ بزرگ میباشد که وظیفه سفت کردن و یا شل کردن تسمه را دارد. محصول یا موادی که تسمه نقاله حامل آن میباشد، در صورتی که تسمه شل باشد ، به آن فشار وارد میکند، و ممکن است رولیک ها که زیر نوار تعبیه شده اند دچار آسب دیدگی شوند. و هزینه ی هنگفتی برای تعویض یا تعمیر رولیک ها بر جای بگذارد. برای جلوگیری از این امر، در ساخت کانوایر ها از یک پیچ بزرگ با عنوان سفت کن تسمه استفاده میکنند.

یاتاقان ها

اگر کمی دست با آچار باشید ،قطعا با یاتاقان ها آشنا هستید، یاتاقان یک وسیله بسیار کاربردی و نسبتا ضروری در ساخت قطعات و ماشین های صنعتی و … میباشد. یاتاقان برای اتصال دو مجموعه مانند درام به بدنه و یا رولیک به بدنه استفاده میشود، مهم ترین عملکردی که یاتاقان بر دوش میکشد ، محکم و چفت نگهداشتن دو قطعه میباشد. یاتاقان ها از مجموعه از بلبرینگ ها و رولبرینگ های ساخته میشود که اصطکاک ناشی از ساییده شدن اتصالات به یکدیگر جلوگیری میکند. این ابزار در نسبت و سایز های مختلفی با توجه به قطر و شکل اتصالات، تولید و به بازار صنعت عرضه میشوند.

چرخ

پیشرفت در دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی به مرور زمان؛ با در نظر گرفتن؛
بازدهی بیشتر، سهولت کار با دستگاه، هزینه های کمتر و انتقال آسانتر، چرخ ها را به یک نیاز تقریبا ضروری در تولید ماشین آلات تبدیل کره است. در نوار نقاله ها نیز از چرخ ها برای انتقال نوار نقاله استفاده میکنند. با توجه به نوع دستگاه کانوایر و میزان تحمل وزن مواد یا محصولی که روی کانوایر منتقل میکنند،چرخ های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. برای نوار نقاله های بارگیری از چرخ های پیکانی استفاده میکنند. پرکاربردترین نوع چرخ ها در کانوایر ها ؛ پیکانی ، چدنی ، پلی یورتان ، بادی و پاترولی میباشد.

نحوه نگهداری و تعمیر نوار نقاله

نوار نقاله ها همانند دستگاه های دیگر نیاز به دقت بیشتری در نگهداری و تعمیر آنها دارند. بطور میانگین لازم است دستگاه کانوایر هر 6 ماه یک بار توسط نفر فنی و متخصص مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت نیاز تعمیر و تعویض قطعات را انجام دهد. تا دستگاه طول عمر بیشتری داشته باشد و از هزینه های هنگفت حاصل از خرابی های ناگهانی جلوگیری شود.
کاربر باید دقت لازم داشته باشد تا تسمه نقاله در عرض شاسی در مسیر حرکت منحرف نگردد، و در صورت بروز انحراف فورا خط تولید را متوقف و اقدامات لازم را انجام دهد. نظارت گیربکس دستگاه جهت جلوگیری از روغن ریزی و روغن سوزی نیز الزامی میباشد. تسمه های نوار نقاله ها در صورت آسیب دیدگی میتوانند تعمیر شوند و یا بصورت کلی تعویض گردند و اگر این آسیب دیدگی رفع نشود رولیک های کانوایر آسیب خواهند دید.

چسب آپارات

چسب آپارات یکی از ابزار های تعمیر تسمه های لاستیکی است که بسیار کاربردی میباشد. این چسب از دو جز مایع اصلی و یک جز هارنر است که وظیفه خشک کننده و سخت کننده چسب را دارد . برای اتصال سرد تسمه ها به یکدیگر و تعمیر تسمه لاستیکی و اتصال دوسر تسمه بهم از این چسب مستحکم استفاده میکنند.

سنسور تشخیص پارگی تسمه

در دستگاه هایی که متریال های سنگین با قدرت ساییدگی بالا منتقل میکنند، جهت تشخیص زود هنگام پارگی و جلوگیری از آسیبب به کانوایر از سنسور های تشخیص استفاده میکنند. این سنسور های توسط PLC برنامه نویسی و آماده به کار میشوند و هنگام پارگی تسمه ، هشدار میدهند و یا دستگاه را متوقف میکنند.

ویژگی های خرید نوار نقاله از کمپانی امید عمران سهند،بزرگترین و تخصصی ترین تولید کننده انواع کانوایر ها در خاورمیانه عبارتند از ؛

  • گارانتی 1 ساله
  • تامین تمامی قطعات
  • هزینه های سرویس دهی کمتر
  • تعمیر و سرویس در کمترین زمان ممکن

افزایش طول عمر تسمه و نوار نقاله

  • جلوگیری از ضربه خوردن ناشی از حمل دستگاه
  • عدم قرار گیری مستقیم زیر نور خورشید
  • از روغن ها و حلال ها محفوظ شوند. (به جز کانوایر هایی که با متریال های مخصوص ساخته شده اند)
  • از آب خوردگی محفوظ باشند. (به جز نوار نقاله های مدولار که به علت متریال پلاستیکی،ضد آب میباشند)

انواع نوار نقاله ها

  • بارگیری و تخلیه
  • کانوایر تلوسکوپی
  • نوار نقاله مونتاژ
  • کانوایر رولیکی
  • استاکر کانوایر
  • شیپ لودر (نوار نقاله بارگیری کشتی Ship Loader)
  • آپرون کانوایر (Aproun Conveyor)
  • فیدر کانوایر ( Feeder Conveyor)
  • سامسون فیدر
  • نوار نقاله عمودی
  • اسلت کانوایر
  • کانوایر عمودی کانتینیوز
  • نوار نقاله الواتور

عوامل موثر در قیمت نوار نقاله

عوملی که میتوانند بر قیمت نوار نقاله موثر باشند عبارتند از ؛

1⃣ طول نوار: هرچه طول نوار بیشتر باشد، هزینه‌ی آن نیز بیشتر خواهد بود.
2⃣ عرض نوار: نوارهای پهن‌تر، هزینه‌ی بیشتری دارند.
3⃣ جنس نوار: نوارهای ساخته شده از مواد ارزان‌تر مانند پلی استر، پلی‌اورتان و … ارزان‌تر هستند، در حالی که نوارهای ساخته شده از مواد گران‌تر مانند پلی‌امید، پلی‌اتیلن، پی وی سی و… هزینه‌ی بیشتری دارند.
4⃣ سطح نوار: نوارهای صاف و بدون توری و دانه های سطحی بیشتری دارند و به دلیل دقت بیشتر در ساخت، هزینه بیشتری دارند.
5⃣ مقاومت در برابر حرارت: نوارهایی که مقاومت در برابر حرارت بیشتری دارند، هزینه‌ی بیشتری دارند.
6⃣ طراحی نوار: نوارهایی با طراحی‌های خاص و یا محصولات سفارشی هزینه بیشتری دارند.
7⃣ شرایط کاربری: شرایط کاربری مانند دمای محیط، تنش، و فشار هوا و … می‌تواند به قیمت نوار نقاله تأثیر بگذارد.
به طور کلی، قیمت نوار نقاله بستگی به ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی آن و شرایط محیطی متفاوت باشد.

شرکت امید عمران سهند

شرکت امید عمران سهند یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نوار نقاله در خاورمیانه میباشد. این شرکت در سال 1392 با هدف تولید نوار نقاله برای صنایع مختلف ایجاد شد. در حال حاضر، شرکت امید عمران سهند از طریق تحقیق و توسعه و بهره‌برداری از تجربیات خود یکی از مهم ترین تولیدکنندگان نوار نقاله در ایران و خاورمیانه میباشد.
این شرکت از جمله مجموعه های موفق در حوزه تولید نوار نقاله برای مواد معدنی، زغال سنگ، غذایی، دارویی، بهداشتی، سیمان، گچ و سایر مواد است.محصولات شرکت امید عمران سهند از طریق کنترل کیفیت دقیق و تضمین کیفیت بالا، توانسته است رضایت مشتریان خود را جلب کند. همچنین، شرکت امید عمران سهند با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته، تلاش کرده است تا محصولات با کیفیت و هزینه‌ای پایین تولید کند. به طور کلی، شرکت امید عمران سهند با تمرکز بر کیفیت، ارائه خدمات و رضایت مشتریان، توانسته است به یکی از پیشروان صنعت تولید نوار نقاله در ایران و خاورمیانه تبدیل شود.

نحوه ی خرید و قیمت نوار نقاله

برای خرید نوار نقاله از شرکت امید عمران سهند، می‌توانید با شرکت تماس بگیرید و جزئیات را بررسی کنید. شما می‌توانید اطلاعات تماس با شرکت امید عمران سهند را از وبسایت شرکت و یا از طریق دیگر منابع اینترنتی دریافت کنید. قیمت نوار نقاله‌ها بسته به نوع و مشخصات محصول و همچنین مقدار سفارش شما متفاوت است. اما شرکت امید عمران سهند با توجه به کیفیت بالا و همچنین بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته، تلاش می‌کند تا قیمت مناسبی برای مشتریان خود ارائه کند. در هر صورت، پیشنهاد می‌دهیم قبل از خرید نوار نقاله از شرکت امید عمران سهند، با تیم فروش و خدمات مشتریان شرکت تماس بگیرید تا در مورد مشخصات محصول و قیمت آن صحبت کنید و از جزئیات کامل مطلع شوید.

فروش پایان یک معامله نیست، آغاز یک تعهد بزرگ است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *