نوار نقاله برای بارگیری کامیون

نوار نقاله برای بارگیری کامیون

نوار نقاله برای بارگیری کامیون

معمولا سیستم های انتقال برای مجموعه ها و کارخانجات بزرگ تولیدی مورد استفاده قرار می گیرند . چرا که در این مجموعه ها جهت تخلیه مواد اولیه نیاز به وسیله ای جهت سهولت بخشیدن به انجام پروسه تخلیه با سرعت بالاتر احساس می شود. از طرفی در مجموعه ای بزرگ نیاز است که پس از تکمیل پروسه تولید ، محصولات با به کارگیری از روش اتوماسیون به درون ماشین های بارگیری منتقل شوند . این دو عمل که به آن اشاره کردیم ، به وسیله ی نوار نقاله ها صورت می گیرد.

ساختار نوار نقاله بارگیری کامیون

ساختار این دسته از سیستم های انتقال بسیار مستحکم تولید می شود تا تحمل وزنی کالاهایی که قرار است انتقال دهد را داشته باشد. معمولا به وسیله ی این دستگاه ها ، کیسه های 50 تا 100 کیلویی سیمان ، برنج و … جا به جا می شوند که اگر سازه ای که تولید می شود از استحکام کافی برخوردار نباشد ، توانایی انتقال این قبیل از کالاها را نخواهد داشت.

ساختار نوار نقاله برای بارگیری کامیون

برخی از تجهیزاتی که برای ساختار این سیستم استفاده می شود ، به ترتیب زیر می باشد :

  • به کارگیری از پروفیل 40*40 جهت ساخت شاسی دستگاه به صورت خرپایی از نوع مستحکم ( استفاده از نوع خرپایی باعث استحکام بیشتر سازه می شود و در نتیجه عمر مفید بیشتری خواهد داشت
  • نوع تسمه ای که جهت انتقال محصولات استفاده می شود ، از نوع لاستیکی آج دار و یا ساده می باشد که دارای ضخامت 10 میلی متر بوده و به دلیل جنس لاستیکی که دارد از مقاومت بیشتری بهره مند است.
  • برای حرکت تسمه ها نیاز به رولیک داریم ، رولیک های این نوع از سیستم ها از جنس آهنی می باشد و درون هر یک از آن ها از دو عدد بلبرینگ استفاده می شود که باعث گردش رولرها بر روی سیستم می شود. معمولا برای این نوع از کانوایرها ، از رولیک پرسی استفاده می شود .
  • همانطور که گفتیم از تجهیزات جانبی بسیار مستحکم و شاسی بندی بسیار قوی برای ساخت این نوار نقاله بارگیری استفاده می شود . همین امر موجب می شود تا وزن دستگاه بسیار سنگین شود و درنتیجه استفاده از چرخ های پیکانی و نیز چدنی در این موارد بسیار احساس می شود. معمولا چون این دستگاه دارای ارتفاع بالایی می باشد ، درنتیجه حتما از یک عدد چرخ پیکانی در ساختار کلی آن استفاده می شود.
  • جهت حرکت تسمه بر روی رولیک ها نیاز به نیروی محرکه داریم که از این نیرو از طریق الکتروموتور و گیربکس متناسب تامین می شود . قدرت الکتروموتور به نسبت طول کانوایر و وزن محصولات انتخاب می شود.
  • الکتروموتور خود به تنهایی قادر به انتقال نیرو به طور مستقیم به تسمه ها نمی باشد و نیاز است در دو طرف کانوایر از درام هایی با قطر بزرگ استقاده شود که نیروی محرکه دینام توسط همین درام ها به تسمه نقاله انتقال می یابد.
نوار نقاله برای بارگیری کامیون

کاربرد نوار نقاله بارگیری کامیون

  • در کارخانجات تولید سیمان و گچ جهت انتقال کیسه های سیمان با وزن های 50 الی 100 کیلوگرمی به ماشین های بارگیری همچون کامیون و تریلر و … از نوار نقاله های بارگیری کامیون استفاده می شود. حمل این دسته از محصولات به صورت دستی بسیار دشوار می باشد و از لحاظ زمانی مدت زمان بسیار زیادی را صرف این قضیه می شود و کیفیت کار نیز بسیار پایین می آید و به همین جهت نیاز به سیستم های انتقال در چنین کاربردهایی بسیار احساس می شود.
  • در صنعت ساخت و ساز برای انتقال مصالح ساختمانی به طبقات و یا تخلیه مواد اولیه رسیده به محل ساخت پروژه ، نیاز است از این کانوایرهای بارگیری جهت سرعت بخشیدن به کارهای بارگیری و تخلیه استفاده کرد تا از نیروی انسانی کمتری در این مسیر استفاده شود و در نتیجه هزینه های بارگیری کاهش یابد.
  • در باربری های بزرگ درون شهری که محصولات و کالاهای مختلفی جهت انتقال به شهرهای مختلف به ماشین های باربری انتقال داده می شوند ، نیاز به این سیستم ها بسیار محسوس است و از طرفی تنوع کالاها آنقدر زیاد است که گاهی استفاده از چندین نیروی انسانی جوابگوی بارگیری نیست و به دلیل بالابودن وزن این کالاها ، زمان بارگیری بالارفته و به نیروی کار بسیار زیادی جهت پیشبرد این کارها نیاز است. ( گاهی نیاز است که به دلیل سنگینی بسیار بالای کالاها ، از چندین نفر جهت جا به جایی آن استفاده شود که در چنین مواردی هزینه های کارگری بسیار افزایش می یابد. )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *